There was an error in this gadget

Monday, January 31, 2011

meowww~

ade la sekor kucing jantan ni. sbnrnye jiran aku punye. tapi die suke dok melepak depan umah.. nasib tak pancut bile kegersangan. hahahahahaaa.. klu tak mmg aku sepak! tapi die comel. cool jek.. berlagak macho la di kalangan kaum kucing kat kawasan umah aku nie. kalau aku panggil die 'meow' mmg tak layan punye laaa~ tapi kadang2 bile die menyahut tu.. agak excited pulak aku.. macam amazing gilerr..

kadang2 suke wat muke comel.. kadang2 buat muke cool, muke berlagak pun ade.. dem.. meow ni suke tido depan umah.. betol2 dekat gate la.. sampai nk buka gate pun tak boleh. aku dah kasi kene bucu gate tu kat badan die, die boleh naikkan kepale die pandang aku, pastu sambung tido.. mmg kuang ajo la kan.. ko tido kat kawasan aku kot!!terpakse la aku alih kan die. time aku alih tu pun die boleh sedap tido lagi.. tak ke pemalas namenye? hahahahahahaa.. tapi takpe. nasib baik aku suke kucing.. syg gak kat meow nie..

tiap kali klu nmpak die tido depan umah, mesti aku kaco die.. usap2 die.. siann die aku tgk~ homeless.. hahahahahaha..kalau datang die punye gile.. masuk umah aku bising meow~ meow~ meow~ pe la masalah ko nie? lapa la tu~ ohhh... ckp pasal lapa, ayah aku suke kasi die makanan.. siap beli kan lagi makanan kucing.. agak pelik jugak sbb ayah aku ni tak suke kucing sangat. bile die buat something utk kucing agak amazing jugak.. hahahahhaaaa...






 ni diantara aksi meow tido depan umah...

i love diz cat!!! ;)

No comments: