There was an error in this gadget

Wednesday, January 26, 2011

bosan

haiiii...~ eh termasuk entri ni, da brape kali aku update blog aku harini? hahaha.. nampak sangat aku teramat bosan.. ape yang aku buat untuk mengisi mase lapang aku nie? perghh.. lapang sangat kan..
1) FB. main aku punye cityville.. ;)

2) update blog. tukar layout. last2 background jek putih.. haaaa.. senang cito. malas nak design2 kan..

3) edit gambau.. hahahaa.. disebabkan aku nieh dah berkurun  tak pegang tools photoshop, maka dengan itu la aku nak edit gambar.. dengan bantuan shah yang mengajar aku serba sedikit photoshop edisi terbaru yang telah di install di computer kat kedai ni cs4.

perghh.. aku rase last aku main2 dengan photoshop ni mase diploma kot. ahahaha.. mase tu old skool punye..takde cs lagi, tak wujud lagi pun... hahahhaaa... so ni la gambar yang aku main edit2 tadi.. lantak korang la nk ckp ape! ;)



sebelum  dan  selepas

can u see the differences? hehheheee... ;)

byk sangat la masa terluang? bos tahu mamposs! ;)




4 comments:

Anonymous said...

time kita diploma dah ada photoshop cs la.....

darwina said...

yke? hahahahahaa.. aku tak belajo! old skul.. huhuhuh

Anonymous said...

time diploma dah ada sampai cs3
:D

darwina said...

ye?? hahahahaa.. yela.. cs dolu2 laa.. ahhhahaaa~