There was an error in this gadget

Friday, June 10, 2011

Supper....

Haaaaaaaa.. Pukul berape datuk harimau?? Pukul..... 1.30am.. Demmmm.. Baru pas mkan.. Boleh?? Hahahaaaa.. Tak elok mkn mlm2 ni.. Tp nk wt cmne kan. Rezeki jgn ditolak.. Hahaa.. Makan seafood kat bukit bintang.. Sempena birthday member.. Hikhik

so esok marila kite bersenammmm... Wohooooo!!

Wednesday, June 8, 2011

Sakit

Sakit aPe? APe lagi kalau bukan sait kaki! Tensen tauu... Sedih gilerrrrrrr.. Oklaa.. Nk rehatkan kaki.. Byeeee..

Huii

Haiii.. testing..

Haiiiiii semua..

Haii.. Ya ampun lame benar dh tinggalkan blog nie. Siap bersawang dahh.. Uhuk! Uhuk! Sori la baru pas berkemas. Bkn ape, sbb dh lame x online pakai laptp or pc. Malas bebenorr.. Iyela semenjak pakai bb kann (pki prepaid jew bis monthly rm20).. Buka fb pn kejap2 jek. Tupun kalau ade org tag gambar baru.. Komen yg menggelikan hati baru la spend lame skit.

Lgpun klu kt tmpt keje ssh la nk online.. Pc kt blakang, kang baru je nk login bos tbe2 dtg.. Dahh satu hal memekak jd isu. Fak ahh.. So nk cite snce last week ak dh stat menggunakan hp samsung yg company aku kasi. Igt x? Ak de post dulu2.. Dsbbkan free kan? Rugi la x gune. Fyi, skang ni aku tgh online pakai fon samsung laaa.. Hahhaa.. Sonok plak rase..

nak download lagu pn laju. Tgk youtube pn laju laaa.. Xde nk tggu loading ke buffering whatsoevahh.. Hhhaahahaaa.. Lg satu fon ni utk keje kol atau sms customer. Dikala fon lagi satu xde kreadit boleh la pakai fon samsung ni. Hahhhaaa..

So kalau ape senangla nk mengemaskini blog ni..
rindu ahhh.. Bye!

Sunday, May 8, 2011

harini~

HARINI SANGAT BOSANNNN LAAAAAAA!!! HMMMMMM.. sedih tauuu.. :(

website

pls do come and visit my new web page..

www.wix.com/darwinamn/fd

Tuesday, April 12, 2011

baju-baju

helloooo semua.. ok baru jek post gambar di bawah. if anyone of you suke. boleh pm sayaaaaaa...
code:
nama:
add:
contact no or email:

pm sayaa di ....   darwina.mn@gmail.com

harga di bawah ni smua tak termasuk postage owkay~ hihihihii... enjoyyyyyy... ;) 



code:S17046 Red.
rm30

code:M1019 Dress.
rm35

code:M1206 Dark Blue.
rm30

code:M3733 Black.
rm30

code:M3733 Maroon.
rm30


code:N1843 Black.
rm30

code:N1862 Black.
rm30

code:N1831 Yellow.
rm30

code: N1789 Dress.
rm30



code:R1809 Pink Cardigan.
rm30

code:R1823 Grey Cardigan.
rm30

code:R1823 White Cardigan.
rm30

code:R1826 Pink Cardigan.
rm30

code:R1892 Long Sleeve.
rm30

code:S6915 Purple.
rm30

code:S1808 Dress.
rm30

code:S901 Black.
rm25

code:S901 Blue.
rm25
code: M7915 Blue Top.
rm30

haiiiiiiiiiiiiii~

salam semua.. ape khabar? giler ape aku ni dh lame tinggalkan blog ni??!! siannyeee.. dah bersawang dahhh.. fuhhhh..fuuhhhhh... ishh.. aaaachumm!! sori la kawan2 dah lame giler tak update... yelaaa bz.. ape yg bz nye tak tahu laa.. tapi tu la. kadang2 rindu nak menulis. tapi rasenye skang ni tak byk menulis. byk post gambar jek! hahahahaaa... bukan ape.. penat laaa..

macam harini, tersangat penat. alhamdulillah.. sale kedai arini dlm 9k lebih. almost 10k. fuyohhhh! bestkan! sangat teruje ye.. setelah seminggu tak buka bil. last punye bil rm5050. so, hopefully diz month ade peningkatan! yeayyyyy!!

last update blog aritu post gmbar beg kan? hahahahaa.. so diz time nk post gamba baju pulak.. hahahhaa..

have fun guysss!!!

Saturday, March 19, 2011

thanks ytl~

masyaAllah.. dah bape lame update blog nie.. time2 skang ni ade la waktu terluang skit. berseorangan di butik, xde customer yang masuk, sambil tunggu nyawa game zuma refill kembali..sambil tu la terlintas nak update blog nie. bukan ape.. pagi tadi. kiteorang ade talk pasal 'yes' 4g tu.. 'yes' tu kan under ytl. company aku ni pun under ytl jugekk... hahahhaaaa... pagi tadi sebanyak 2ribu staffs datang gara2 sebab setiap seorang akan diberikan handphone sebijik.lagi 2 ribu lagi lain session. total 4 ribu staffs = 4ribu bijik fon. tepon samsung la.. 1st phone without simcard in malaysia... mampu ke tidakk? hahahahaa..

automatik ade yes i.d. email smua laa.. setahu aku la.. fon ni boleh jugak dijadikan sbg modem.. huhuhu.. sms 9sen to every line.. tgk youtube pun tadi agak laju.. byk lagi la function die tapi tak abis explore lagi~ utk keterangan lebin lanjut boleh la tanye kat kaunter di LOT10 bukit bintang~ okk gak laaa.. tapi fon die takde la canggih sgt~ hehehehheee.. tapi apepun, alhamdulillah...

nampak gayenye kene la pakai 2 no dan 2 hp.. ;)


ohh~ dorg ckp everymonth company akan topupkan kiteorg sbyk rm68. wohooooooooooooo~

thanks ytl. ;)

Saturday, February 26, 2011

bags for sale~

these are our ready stocks bags...


Burberry 1 - Beat Check LL SMFORSTERL FLB
RM 2250


Burberry 2 - LL Painters PTH (SuperNova Berry Red)
Free Heart-shape keychain
RM 1800


Burberry 3 - LL PT Randall PMC (Mega Nova)
RM2300


aktiviti keluarga~ ;)

last week hari ahad. aku telah mengorganized satu aktiviti sihat dengan member2 sekolah and family dorang~ hiking n mandi sungai di frim~ yelah.. sekali sekale buat aktiviti sihat kan.. ni tak, asyik makan jek. pizza yang shikin wat aritu pun kalori die masih ade lagi ni ha~ hahahahhahahaaaaa...

ye~ hiking sambil bwk baby...


hiking sambil dukung anak org~ *aida


penat hiking mandi sungai + mkn = tambah kalori balik..


L-R (back row): pa'a n hannah, aida, lynn n amna, aku, 
1st row: shikin bersama anak die nabilah n farid, rina bersama anak aida

husband2 tak masuk.. 

* aku n rina jek yang tak kawen lagi~ hahahahhaaa.. ;)



bags for sale~

okay~ here it is. suddenly i get an idea that i want to sell bags.. and please don't get me wrong here.. the bags that i'm selling are totally ORIGINAL. we get them from the outlet. NOT, i repeat NOT imitation.. grade A, or grade AA, even grade AAA.. what so ever.. trust me! comes with Sachs and also an identity card..  ;)
Burberry (1) Printed Canvas Tote
Width 14" / 36cm
Height 14" / 35cm
Depth 9" / 22cm
Handle Drop 7" / 17cm

rm 2350
Marc By Marc Jacob Pearl Leather
  •                                             
Width 15" / 39cm


  •                                             Height 9" / 23cm


  •                                             Depth 6" / 15cm


  •                                             Handle Drop 21" / 54cm


rm 2400


Marc by Marc Jacobs (2)- Hillier Hobo Leather Shoulder Bag
  •                                  Width 14" / 35cm


  •                                  Height 14" / 35cm


  •                                  Depth 2" / 6cm


  •                                  Handle Drop 5" / 13cm


rm2350

Marc by Marc Jacobs (3) - Natasha Leather Bag
Width 12" / 31cm
Height 9" / 24cm
Depth 4" / 9cm
Handle Drop 20" / 50cm

rm 2150

DKNY (2) - Quilted Leather Messenger Bag 
  •                                   Width 14" / 35cm


  •                                   Height 10" / 25cm


  •                                   Depth 3" / 7cm


  •                                  Handle Drop 3" / 7cm


rm 1600

DKNY (1) - Crocodile-effect Leather Bag 


  •                            Width 10" / 25cm


  •                            Height 7" / 18cm


  •                            Depth 2" / 5.5cm


  •                          Handle Drop 22" / 57cm


rm 1150

if anyone of you interested for these bag u can email me at darwina_mn@yahoo.com











Thursday, February 10, 2011

takde~

macam lame jek tak hapdate ini blog kan!  sebab macam agak bz jek.. sowi eh sbb x update.. next time klu ade idea nnt sy update tau~ ehehheheehehehee... ;)

Monday, January 31, 2011

meowww~

ade la sekor kucing jantan ni. sbnrnye jiran aku punye. tapi die suke dok melepak depan umah.. nasib tak pancut bile kegersangan. hahahahahaaa.. klu tak mmg aku sepak! tapi die comel. cool jek.. berlagak macho la di kalangan kaum kucing kat kawasan umah aku nie. kalau aku panggil die 'meow' mmg tak layan punye laaa~ tapi kadang2 bile die menyahut tu.. agak excited pulak aku.. macam amazing gilerr..

kadang2 suke wat muke comel.. kadang2 buat muke cool, muke berlagak pun ade.. dem.. meow ni suke tido depan umah.. betol2 dekat gate la.. sampai nk buka gate pun tak boleh. aku dah kasi kene bucu gate tu kat badan die, die boleh naikkan kepale die pandang aku, pastu sambung tido.. mmg kuang ajo la kan.. ko tido kat kawasan aku kot!!terpakse la aku alih kan die. time aku alih tu pun die boleh sedap tido lagi.. tak ke pemalas namenye? hahahahahahaa.. tapi takpe. nasib baik aku suke kucing.. syg gak kat meow nie..

tiap kali klu nmpak die tido depan umah, mesti aku kaco die.. usap2 die.. siann die aku tgk~ homeless.. hahahahahaha..kalau datang die punye gile.. masuk umah aku bising meow~ meow~ meow~ pe la masalah ko nie? lapa la tu~ ohhh... ckp pasal lapa, ayah aku suke kasi die makanan.. siap beli kan lagi makanan kucing.. agak pelik jugak sbb ayah aku ni tak suke kucing sangat. bile die buat something utk kucing agak amazing jugak.. hahahahhaaaa...






 ni diantara aksi meow tido depan umah...

i love diz cat!!! ;)

Sunday, January 30, 2011

aktiviti 2) happy birthday nan!!

hepi bday my nanny yang ke 90 thn! wow!! 90 years old and she is still looking great!!

sexy tak nenek saya? baju ala2 toga gitu~ i likeee~

me: outfit of the day: red fringe jacket (sg.wang jew), cotton on black top, mcq dark denim, vincci wedge, f21 owl necklace.

semoga panjang umur, di tambah2 kan rezeki, serta diberikan kesihatan yang baik.. ;)

aktiviti 1) congrats to liyana!

helloo semua..

semalam adelah hari yang penuh dengan aktiviti.
1) kenduri liyana.
2) birthday party nenek aku.

one of my best budd is getting marry soon. so semalan de kenduri makan2 kecil-kecilan kat rumah liyana kat ampang. hehehehee.. so aku and kawan2 yang lain datang awal. tengok liyana siap2 makeup semua. ehehehehee...

macam biase la, bile jumpe geng2 sekolah, bukan main riuh rendah lagi wehhhhhh~ adeh.. dr awal smpai nak balik asyik dok gelak aje.. teringatkan kesah lame ms zaman sekolah... lawak seyhhhh~ hehehheee...
ni geng sekolah kiteorg~

me and liyana~

bile nak jmpe lagi lepak2? hehehehheee.. best laaaaaa~

Thursday, January 27, 2011

again??!

againnnnnnn.... my 2nd practise in editing pic using photoshop cs4..

sebelum  dan  selepas

poyo kan? ade aku kesah ke? heeeeee~ ;)

Wednesday, January 26, 2011

bosan

haiiii...~ eh termasuk entri ni, da brape kali aku update blog aku harini? hahaha.. nampak sangat aku teramat bosan.. ape yang aku buat untuk mengisi mase lapang aku nie? perghh.. lapang sangat kan..
1) FB. main aku punye cityville.. ;)

2) update blog. tukar layout. last2 background jek putih.. haaaa.. senang cito. malas nak design2 kan..

3) edit gambau.. hahahaa.. disebabkan aku nieh dah berkurun  tak pegang tools photoshop, maka dengan itu la aku nak edit gambar.. dengan bantuan shah yang mengajar aku serba sedikit photoshop edisi terbaru yang telah di install di computer kat kedai ni cs4.

perghh.. aku rase last aku main2 dengan photoshop ni mase diploma kot. ahahaha.. mase tu old skool punye..takde cs lagi, tak wujud lagi pun... hahahhaaa... so ni la gambar yang aku main edit2 tadi.. lantak korang la nk ckp ape! ;)



sebelum  dan  selepas

can u see the differences? hehheheee... ;)

byk sangat la masa terluang? bos tahu mamposs! ;)




i love these.. ;)

as all of you read at the right side 'about me' u will notice that i've  mentioned i cant live without these two things. which are my phone and also my eyeliner..


connect with peoples that i love!



it makes my eyes looks BIGGER! 

ermm~ gambar gedik.. sorryyyy~ huhuhu


i just love them~

Tuesday, January 25, 2011

OOOooookk tak?! ;)

hi all,

haritu kakak lara datang butik. kakak lara ni die staff jugak tapi die kat butik lain. saje datang singgah nak pinjam charger. bile die masuk jek kedai, aku and shah tengok die lain macam pulak.. cantik bukan main lagi. kirenye hari tu hari yang paling die cantik la (maknenye sebelum ni die tak cantik la?) hahahahahahahaa.. cantikkk....

then bile di selidik rupenye die pakai extension rambut.. ala2 cam kelip rmbut la.. cantik dan panjang.. tibe2 aku rase cm nak cube la rambut tu.. pakai2 jek.. haaaaaaa... amik ko! kerlassss mak...

terasa macam rapunzel pulak.. hahahahahhaaa..

rambut yg belakang tu yang pelesu ye.. rmbut depan tu mmg rambut ori ye semua.. hehehehehe..

;)

Sunday, January 23, 2011

rindu~

haii~
macam biasa bosan kat kedai ni haa.. tak tahu dah nak buat ape. shah pun dah bosan tahap ape ntah sambil mengodek2 photoshop mengedit gambar die (obsessed with his own pic) aku pun kadang2... banyak gak yang aku dah lupe pasal photoshop nie.. dem.. tapi tajuk entri kali ni bukanla berkaitan dengan photoshop. heeeee~

bile abang janggut kate die  tengah main2 dengan ank buah die (khaleef) teringat pulak dengan anak buah aku yang sorang tu.. sape lagi.. rafiQ la.. alahaiii.. sedih pulak rasenye tibe2.. sbb dah bape lame takk jumpe die.. kalau aku ni aunt pun dah rindu ape kan pulak dengan papa die nuunn jauh di dubai. hahahhaa..

aku sedih sebab aku tak dapat tengok perkembangan tumbesaran die. aik? macam ape pulak tumbesaran tu? macam tumbuhan pulak.. hahahaha.. tak dapat tengok perkembangan die.. dari baby sampai la sekarang nie, rasenye umur die dah 5 tahun kot. jumpe pun setahun sekali. aku tak dapat nak meluangkan masa aku dengan rafiq. terase macam nak beli macam2 tapi... kalau beli pun tak jumpe camne kan.. 

takpelah.. harap lepas abang aku dah balik bermastautin di malaysia kembali, semuanya akan ok. nak peluk2, cubit2, cium2 rafiQ.. tu pun kalau die kenal aku lagi laa... hahahahahahahhaa (tawa dalam tangisan!)


khair rafiq b. khairul faisal.

miz dat boy!



Wednesday, January 19, 2011

si comel~

aiihhh.. bile dah bosan kat kedai sorang2 mula la tak keruan.. tak tahu nak buat ape.. kalau ade teman berborak tu takpela jugak.. hilang la sikit bosan nie.. bile bosan, mula la tengok facebook.. takde ape nak buat pun. just tengok2 page kawan2 yang lain.. tengok kawan2 sekolah yang masih contact dan rapat~ rindu la kat dorang nieh.. bile jumpe ramai2, masing bawak anak masing2.. alamak.. dah tua ke aku nie? masing2 dah ade 2,3 orang anak.. hahahahahahaa.. rilek ye.. taknak la cite pasal kawin lagi.. wakakakakaa.. tengok anak2 dorg ni gerammmmm jek.. aduhhh.. abis merah2 pipi dorg aku buat. heheheh.. jangan marah ye ibu2..

ni diantara anak2 kawan aku yang comel yang membuatkan aku gerammmm... hehehehe..

hannah n irfan. ;)

fuad, nabilah baju merah tu farid. ;)


rayyan n ag. ;) sowi gmbr tbe2 takleh rotate lak.. dem..

amna ;)

irfan jugak name die.. ;)

sara;)
zafran :)

daniel.. ;)




izz zahrah sofea. hehehheeh.. ;)




comel kan dorg niehhhh!!! hhehehehehee..;) xoxo