There was an error in this gadget

Saturday, March 19, 2011

thanks ytl~

masyaAllah.. dah bape lame update blog nie.. time2 skang ni ade la waktu terluang skit. berseorangan di butik, xde customer yang masuk, sambil tunggu nyawa game zuma refill kembali..sambil tu la terlintas nak update blog nie. bukan ape.. pagi tadi. kiteorang ade talk pasal 'yes' 4g tu.. 'yes' tu kan under ytl. company aku ni pun under ytl jugekk... hahahhaaaa... pagi tadi sebanyak 2ribu staffs datang gara2 sebab setiap seorang akan diberikan handphone sebijik.lagi 2 ribu lagi lain session. total 4 ribu staffs = 4ribu bijik fon. tepon samsung la.. 1st phone without simcard in malaysia... mampu ke tidakk? hahahahaa..

automatik ade yes i.d. email smua laa.. setahu aku la.. fon ni boleh jugak dijadikan sbg modem.. huhuhu.. sms 9sen to every line.. tgk youtube pun tadi agak laju.. byk lagi la function die tapi tak abis explore lagi~ utk keterangan lebin lanjut boleh la tanye kat kaunter di LOT10 bukit bintang~ okk gak laaa.. tapi fon die takde la canggih sgt~ hehehehheee.. tapi apepun, alhamdulillah...

nampak gayenye kene la pakai 2 no dan 2 hp.. ;)


ohh~ dorg ckp everymonth company akan topupkan kiteorg sbyk rm68. wohooooooooooooo~

thanks ytl. ;)

No comments: