There was an error in this gadget

Thursday, December 2, 2010

OMG

oh my gosh! bape lame dah aku tak update blog ini?? hmmmmmm~ rindu ok nak update!! so, yesterday i found this blog.. sangat suke!!! http://hijabrevival.blogspot.com/. nak follow die! haihhhh.. so ape yang tertinggal? i have been working at M missoni for......6 months i guess... daripada 2 bulan yang telah dijanjikan oleh bos aku, terlebih 4 bulan. start daripada 3hb dec aku akan bekerja balik di McQ. arghhhh.. have to start all over again!! kene recognize all the stocks! OMG!!! dh la banyak pulak tu, wich one is the latest collection, which one is not~ bla..bla.. ade staff baru.. hmmmm.. nak kenal2.. aduhh letihnye.. ckp pasal letih, aku kne kje full selame 4 hari smpai sabtu.. aihhh.. i need my energy!!! spare livita kat kedai.. uwaaaaa.... plzzz kasi semangat kat aku... so itu jek la kot yang terbaru dr aku.. ape lagi? hmmmmm~


ni compilation gambar, pasal rambut sebenarnye... dr dlu smpai skang, sampai rambut impian satu ari nnt~ heheheehehee.. last2 nak macam rmbut kim. hehehhheheee...

adios!! eh~ eh~ ade rambut... ;)

No comments: