There was an error in this gadget

Tuesday, December 7, 2010

Movie day~

salam to all readers.. ceh.. ramai ke yang baca blog aku nie? by the way, thanks sebab sudi baca.. ehhehehee.. just got back from pavilion.. hari ini, movie marathon.. sebab takde aktiviti lain dah.. 1st movie that i watched is malay movie, 'ngangkung'.. seram komedi.. memang lawak.. so, not so bad la kan.. i think, better then '2 alam' tu~ heheheheheheheee.. sorry dr! 2nd movie pulak 'narnia'.. uwaaaaaa... sangat best. but for my personal opinion, tak bape best sgt la compare dr yang dulu.. but it still ok!! eventhough on the begining of the movie quite slow, but almost end tu best gak laaaaa.. tapi cm rase tak puas pulak ending die.. uwaaaa.. nak nangiss! rase macam tergantung jek cite die.. menci2!! mesti ade lagi sambungan nye tu~ bile pulak nak keluar.. dah la budak2 dalam cite tu dah besar.. giler arrr.. tapi abang and kakak die tak join skali venture tu.. tu yang kurenggggg skit.. tapi best jugak! hehehheheeee



eh.. tibe2 gambar kasut ni pehal? owhhhh.. ni kasut baru beli tadi.. my new comfy shoe for work! sangat comfy!!! tak rugi membelinye and its a very good investment! wohoooooooooooooo~

anyway, selamat tahun baru 1432H! semoga kita lebih berusaha untuk mencapai kejayaan, baik didunia, mahu pun di akhirat.. semoga Tuhan merahmati kita smua.. amin..

No comments: