There was an error in this gadget

Wednesday, June 2, 2010

BB

huh! makan burger di tengah malam begini?? tak baik untuk kesihatan.. tapi kalau anda kekal slim, tak mengapalah.. :(

sedang aku asyik on9 menggunakan laptop compaq kesayangan aku ni, tibe2 kakak aku nak gune pulak wat kerja.. alaaaa.. sebok la... jadi sebagai pengganti, akak aku memberi aku menggunakan BB die.. singkatan daripada BlackBerry. macam sistem barter la.. tukar ganti. aduhhh.. sakit mata aku dibuatnye.. dah la skrin kecik, button die pun kecik, camera pun tak clear.. tak memberi kepuasan langsung..huh! tapi, ramai jek yang pakai BB ni.. bangga kot.. tapi aku rase lagi bangga kalau pakai i-phone. tapi itu pun KALAU la.. hahahahahahahaaa...


mane best eh?? hmmmmmm~

5 comments:

partisan said...

htc laaa

darwina said...

best ke htc?? hmm. cm tak menarik jek!

_che.amat_____ said...

blackberry :) powerful networking :)

acim said...

iphone la...world's best smart phone~

darwina said...

wehh! nak iphoneeeee.. waaaaaaaaaaaa..~