There was an error in this gadget

Thursday, February 11, 2010

punching bag



kalau ade satu kat umah pun best gak. yelahh.. atleast barang2 kat umah tu takde la pecah atau pun rosak.. sbb kalau di waktu2 marah atau bengang (video clip lagu akim tu tp takdela smpai nak bakar kerete).. mesti barang2 kat umah tu menjadi mangse.. sian.. lagi2 kalau ade je brg yang terdekat dengan kite.. mesti kite jadi juare lontar peluru. tambah pulak kalau tengah pegang hp lagi la.. tak pasal2 kne baling.. habis berkecai, menyesal tak sudah.. kene kutip di tengah jalan~ wakakakakakaaa.. dem u!! so, klu ade punching bag ni, selamat la semua barang2 di rumah.. dalam mase yang sme boleh release tension kan! mahal tak punching bag nie?? serious nak satu letak dlm bilik.

boleh workout skali~ mane tahu tbe2 boleh jd peninju pulak... hakhakhak

7 comments:

DiLa MaLaKi said...

cam muhammad ali la plak.. nk jd peninju ko ni win.. nk kena tuka nama ni.. awin ali... XD wahahaahahahahahahaah xleh blaa... nway mahal la benda alah tu... kalu murah umah ktorg dlu da ada.. kata pun kak shan tu health freak.. :P

darwina said...

ahaa~ awin ali pun boleh.. mahal eh? kite share nak? hahahahahahahhhahaaaa~

Lyn farouqe said...

nak everlast je.. hahahhahaaa

darwina said...

eh, dah tu je gambr yg cantik aku search kat yahoo images.. wakkakakkakaa..

Lyn farouqe said...

cehhh ye la...

Hidayat Shamsuri said...

darwina de la hoya...please...please..please kamu jangan nakal~:))

darwina said...

hahahaha~ darwina de la hoya kindda nice name~ hehehehee.. tolong laaa dat song~ eeuuuwwwww~