There was an error in this gadget

Monday, February 8, 2010

aktiviti lepas sekolah

semalam tido lambat. tak boleh nak tido pulak~ bosannnnn. then tengok la album2 gambar yang telah di upload oleh rakan pada zaman persekolahan dulu~ aduhaiiii.. sungguh pecah perut aku gelak. huduh muke masing2.. tak boleh blah.. (muke aku jek kot) bak kate salah seorg kawan aku~ dem!! ;) kebetulan pulak ade gambar team dikir barat. yes.. kelab kebudayaan.. tak percaya? percayalahh.. tapi aku sekadar duduk di barisan dibelakang saje jika ade persembahan. sbb aku hanya la pemain alat.. alat pe? rebana besar tu.. nama spesifik tak tahu la pulak~ tapi pada awalnya, aku hanya ditugas kan utk bermain rebana yang kecik tu.. then, senior yang mengajar kami ketika itu telah discover aku boleh bermain rebana besar dgn baik, jadi aku pun bertukar ke rebana besar.
.................................
lepas sesi persekolahan pd waktu pagi tamat, pada sebelah petang pula practice dikir pula dgn baju kurung sekolah.. then buat persembahan ketika hari guru. aku sungguh excited sbb ini pertama kali aku ceburkan diri dalam bidang cmni.. hakhakhak.. pastu wakil sekolah.. waaaa sungguhh best tambah gementar. fikir cmne klu aku salah pukul rebana tu.. pasti malu.. akhir nya berjalan dgn lancar.. dan aku 'menggoreng' rebana tu dgn cantekkkk skali~ wow!! tapi, kami tak menang.. takpe~ sekadar pengalaman dan sangat berbangga dapat main dgn alat muzik tradisional.. (poyo)
.................................



missed all the oldies~ gelak la tgk gmbr aku tu.. i ok jekkk~

7 comments:

Lyn farouqe said...

uwaaaaaaaaaaaaa.. cam haremm muka sekor2... tapi ko je la kot.. aku cumel kot... (perasan)

udi said...

gile..aku geli tengok ko ngn rambut macam tu...tolg la buang gmbr tu..plzzz

siti nor zahrah said...

ahahahhaha comey kwn aku ni..

DiLa MaLaKi said...

awin hawat xletak gmbr sm form 1 or form 2.. lagi chumel time tu kan.. tme suar beggy.. baju besor.. itu lagi best.. :P

darwina said...

udi: smua benda ko geli kan! hahahahah
zahrah: ms sek aku mmg comel kan.. hehheehhee
kak adie: tu la pasal.. nak upload dah.. tapi die di bandddd tak tahu pasal pe.. wakkakaka.. tidakkkkkkk~

eza2odette said...

hah muka kau.kakaakakkaakka. tapi senyom mmg maintain smpai skrang. hahaha :p

darwina said...

senyuman ttp comel kan? hahahhahhahaha