There was an error in this gadget

Tuesday, February 16, 2010

au3-frim-gabai-----yeaaahhhh!

its was a last minute plan that we decided to spent our time with nature. hakhakhak.. only just 4 of us, but its worth it.. bond,aina,saza and my self.. sepatutnya kiteorg gerak kul 6.50am from au3. but si aina ni, bangun lambat la pulak. so, kene la tggu minah ni lebih kurang kul 7.30am. yela.. agak2 dah sampai awal boleh tengok sunrise kan~ tapi tak berkesempatan la.. cross finger hopefully frim buka, yes!! it's open! yeahhh~ then, trus menuju ke lokasi untuk mendaki bukit mengharungi hutan belantara. gilerr penat seh.. naik bukit cmtu jek pun~ nampak sangat kurang stamina kami~ nasib baik bond n saza bwk bekalan air. boleh kongsi2. heheheheee.


..........................
lepas jek mendaki bukit tu, kiteorg terus menuju ke gabai.. gilerrr ramai org~ yelaa.. public holiday kan, smua nak spend time dgn family n org terchenta~ sampai2 jek, kene naik tangga yang sgt tggi. mendaki lagi~ lomah laa lutut den nie haa~ sampai jek terus melantak mcD.itu jek la bekalan kiteorg. tgk org len siap berbekal2, nasi lemak, lauk smua yang terliur skali air bertong2. arghhhhh~
.........................
yang best, boleh terjumpe athirah n family pulak kat situ~ so join la dorg skali mandi mande, lepak kat air terjun tu ayie n hubby die.. hahaha.. gilerrr best n sejukk~




balik time~

nak pergi lagiiiiiiii~

No comments: