There was an error in this gadget

Saturday, May 22, 2010

suke hati~

di waktu2 begini teringat pula ketika zaman kanak2 aku.. terlalu obses dengan kartun.. doraemon.. bukan zaman kanak2 aje, sekarang ni pun same, tapi tak la obses sangat macam dulu~
aku ingat lagi, aku ade koleksi komik doraemon dari no 10 - 36. sangat best.. bile dah besar, ayah aku mengambil keputusan untuk membuang semua komik doraemon yang aku kumpul tu.. bace banyak kali pun tak pernah bosan walapun dah tahu jalan cerite die. bile ade komik seperti itu, timbul la pelbagai imaginasi yang bermain di dalam kotak fikiran aku nieh.. contohnya, kalaulah aku yang memiliki doraemon itu sendiri. bestnye.. macam2 benda aku boleh dapat.. tapi, dalam banyak2 barang yang ade dalam poket ajaib doraemon tu, aku nak satu jek.. 'pintu suka hati doraemon!!' (gaya doraemon ckp sambil menunjukkan barang die bersama nobita). wahhhhhh.. besttnyeeee kalau dapat pintu tu.. nak pergi kemana saje pun senang. tak perlu ambil mase yang lame.. nak pergi ke luar negara? jom!! tak perlu tunggu flight.. masuk jek melalui pintu tu, dah sampai.. nak pergi kerja? tak payah susah nak memandu, naik lrt, tunggu bas, jalan kaki.. 1 minit nak punch in pun sempat lagi dengan adanye pintu tu.. hahahahahaa..

best tak? aku pernah la berkongsi imaginasi aku ni terhadap beberapa sahabat aku.. kebanyakkan memberi tindak balas yang positif.. tapi ade sorang jek yang tak setuju dengan aku.. hahahahaaa.. die kate, die tak boleh terima! kecoh arrrr.. mmg pelik la ko nieh.. lantak laaaaaa... yang penting aku suke! haahahaaaa..
ok la.. landing time... (atas katil) sambil2 berimaginasi sebelum tido..

imaginasi ape ye?? ggrrrrrrrrrrrr~

3 comments:

udi said...

JAM 5.00ptg mesti aku terfikir nak balik keje sebab nak tengok kartun SpongeBob....

darwina said...

hahahahaha.. layan jugakkk~ hahahhaaa

darwina said...
This comment has been removed by the author.