There was an error in this gadget

Wednesday, March 17, 2010

confessions of a shopaholic.. by,Sophie Kinsella

at last i finish reading my novel, tittle confessions of a shopaholic. and it takes me a week to finish it up~ i read it whenever i felt so boring at McQ and believe it or not, this is the 2nd novel i had read.. after all, i kind of like reading novel.. (because of the bored situation)hehehehee...
.................................

Rebecca bloomwood watak utama cerita tu.. yang suke sangat bershopping sampai dah over limit die punye kreadit card.. hahahahaha.. sangat senang terpengaruh pada setiap papan tanda sale di pusat membeli belah.. pasti beli punye.. giler arrr.. wpun mempunyai hutang yang banyak, tapi keinginan die utk shopping tetap tinggi.. dan masih memikirkan bagaimana caranye utk melangsaikan kesemua hutang.. hahahahaa.. itu la die, lumrah perempuan kan. suke sgt bershopping.. tak terkecuali aku pun sama.. tapi, takdela macam rebecca bloomwood ni.. lagi satu sbb, aku takde krdt kad pun.. smua pakai cash money jek. shopping pun takdela kat kedai mahal2.. heheheheehhee~



for any girls.. plz la jgn jd cm rebecca bloomwood yek.. dont tortured ur self n people around u~

2 comments:

Hidayat Shamsuri said...

pki la kredit card..letak dlm peti ais.haha

darwina said...

lebih baik tak yah apply.. hehhehehe