There was an error in this gadget

Thursday, July 1, 2010

pembukaan bulan Julai~

hye~ its been a while i did not update the blog. kind of busy lately. busy?? aha! busy went for a holiday with my lovely family but end up worst coz i had food poisoning and really had a bad fever! hmmm.. today is 1st of July.. eh, tajuk entry bahasa melayu, tapi starting english pulak.. ok2.. lagi skali.. hari ini adalah 1hb Julai 2010. pembukaan tarikh pada awal bulan kali ini agak menyedihkan. sebab aku mendapat berita yang kurang menyenangkan daripada kawan sekerja perempuan ku. kawan sekerja lelaki aku dengan bangga nye die memberitahu bahawa sale die yang paling banyak.. dan dengan bangganya lagi skali menyatakan bahawa sale aku yang paling teruk.

 A: siapa sale yang paling tinggi?
B: aku la.
A: yang paling rendah?
B: awin.. ntah la.. aku pun tak tahu la ape yang awin buat.

 WTF! ko igt ko sape? nak wat comparison cmtu? mcm la ko wat sale tu kene keluar jumpe client macam org jual insuran? yela kan. ko sorg jek la yang paling hebat buat sale.. i believe in rezeki~ (rezeki in english ape heh?) hahahaha.. klu customer tu nak  beli, beli la.. takkan ko nak pakse..yela takkan la ko nak persuade customer tu sampai beli kan? its not make sense at all u bastard! baru kje bape bulan dah nak berlagak dengan sale ko tuh! berlagak boleh bawak sampai ke kubur. dem! apesal aku emo sangat nie? tak tahu la knp. before ni pun penah gak wat hal dgn aku. berebut customer. tak puas hati ckp tu customer die. konon nak kate aku curi customer die la.. Fuck off! huh ramai kot saksi. hahhhh.. tak kuase la aku nak keje dgn org cm ko nie.. dah la pervert!

3 comments:

Anonymous said...

yeah! fuck u fucking bastard!

eza2odette said...

Shoott. Ko ikat mulut, tangan, kaki dia pakai baju kat butik kau tu awin. Demm lah!ak pon emo org buat kawan ak mcm ni...haih

darwina said...

weh2 ape fuck2 ni? tapi takpela, aku sokong. mmg fuck!ng bastard!

gee: hukhuk~ tahu takpe.. sian aku kan.. thnkssss gee~ heeeeee (kembali tersenyum) ;)