There was an error in this gadget

Sunday, July 4, 2010

mimpi~

hai, tajuk entry kali ini adalah tentang mimpi.. mimpi ape? mimpi hantu? taklaaaa... takut.. kalau mimpi hantu terus terjaga pastu berpeluh2 takleh tido dah.. aku nak cerite pasal mimpi yang aku alami selama 3 hari berturut-turut, tapi cite yang berlainan la...

malam pertama (bukan malam pertama yang lepas kawin tu ok) : aku mimpi mengenai ular.. sedang aku tengah hangout dengan kawan2 aku, tibe2 ade beberapa ekor ular. then this one particular ular ni datang menghampiri aku.. macam berkenan la pulak kan.. datang2 je, bukannya nak patuk, tapi die telah memberikan aku satu renjatan elektrik yang kuat kat bahagian betis aku.. jadinya, aku kenela renjatan elektrik, tapi rambut still maintain la tak jd afro pun (pengaruh kartun). orang ckp klu mimpi ular ni de orang nak masuk minangla.. de org suke la.. yeke? hmmmm... tapi camne pulak klu ular yang de renjatan elektrik? waaaaaaa... hebak!!

malam kedua: pada malam kedua pulak aku bermimpi pasal Blackberry phone. macam mana aku boleh ade blackberry padahal aku teringin sangat i-phone kaler putih. maybe ni smua gara-gara rakan sekerja yang majoritinya memiliki blackberry. aku tgk masing2 dok keluarkan blackberry.. Waaaa.. worst come to worst pun aku taknak pakai blackberry.. pleaseeeee.. nak i-phone!!

malam ketiga: haaaaa~ mimpi yang ini agak pelik. aku mimpi aku kapel dengan seorg lelaki berkulit hitam dari afrika. kami saling mencintai antara satu sama lain.. tetapi, hubungan kami dihalang oleh emak teman lelaki aku tersebut.. dan aku sangat sedihh.. kerana ak terlampau cinta kan beliau.. wahhhhh.. macam2 hal lah!!!

tapi, nak dipendekkan cerita, aku mmg senang nak mimpi.. jeles tak? tapi kadang senang nak terjaga pada waktu pagi. lagi2 terjaga pukul 3am. takutnyeeeeeee.... bile terjage, automatik cari hp, tgk jam berapa. pastu de msg tak? de miskol tak? takkpun, bace balik msg2 yang  telah diterima sampai la aku tertido balik..

-esok pagi bangun nak g kje, mata dah macam panda, hitam... :(

5 comments:

am182 said...

perghhhhhhhhhhh!! negro shial! saling menyintai plak tuh~

darwina said...

weh.. mimpi jek oh! mmg kami saling mencintai~ waaaaaaaaa~

DingDong said...

awin... tgk x cerita emily rose.. pasal minah ni kena possessed ngn 6ekor syaitanirajim.. nway apa kaitan ngn emily rose ni.. sbb everytime dia terjaga mlm n dirasuk ialah pada pkul 3am.. so kalu ko terjaga tepat pkul 3AM.. maka berjaga2lah.. hikhik =p

__mr.amat__ said...

ah ha ..... kurasakan kesimpulan dari ke tige2 mimpi tersebut ialah : ko akan jumpe sorang nigga yg kai rantai pendant ular yg menjual bb.
amacam ??? hebat tak tafsiran aku ??

darwina said...

kak adie: tu pasal laaa kite takut terjage kul 3 pagi~ gara2 cite emily rose tu laaaaaa... waaaaaaaaaaaaaaa..

mr.amat: hmmm.. boleh tahan gak kesimpulan die.. pandaiiii~ hahahaaa