There was an error in this gadget

Friday, July 9, 2010

i met usher LIVE~

hahhahaha.. (papentah starting jek gelak) anyway, i felt so damn happy because on tuesday 6.7.10 i met usher live! waaaaaaaa.. sgt excited! he went to McQ boutique, where my work place is located at starhill, and i served him. help him out to try some clothes. then he asked me where is other shopping mall besides pavilion and i answered klcc. his voice is very smooth~ nak jage sore la tu utk konsert kan. very soft spoken person~ lemah lembut orangnye.. hehehehehhee.. he bought 1 jacket, 1 tshirt and 1 scarve. and the best part is we wore them at his concert. best kan! and he paid with 'amex black creadit card' which mean there is no limit in spending~ waaaaaaaa...die punye P.A pun baik sgt.. then die offer free ticket to usher's konsert. tapi.. when we get there... hampa.. then my senior went to klia to meet usher coz he wants to buy another tshirt, she said that the P.A is already reserved 2 back stage passes for me n my fren.. F**K u galaxy! takpelaaa.. takde rezeki kan.. yang penting, aku served usher siap ter.. Ops! heheheehheee... ok la nyway i really like his song tittle Oh My Gosh..

[Will i am]
Oh my gosh

[Usher:]
Baby let me…

[Will.I.Am]
I did it again, so I’m gonna let the beat drop
Oh myy gosh

[Chorus]
Baby let me love you downnn
There’s so many ways to love ya
Baby I can break you downnn
There’s so many ways to love ya
Got me like, ooh myy gosh I’m soo in love
I found you finallyy, you make me want to say
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh,
Ohh myy gosh

You make me want to say

Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh

[Verse 1]
I fell in love with shawty when I seen her on the dance floor
She was dancing sexy, pop, pop, popping, dropping, dropping low
Never ever has a lady hit me on the first sight
This was something special; this was just like dynamite
Honey got a booty like pow, pow, pow
Honey got some boobies like wow, oh wow
Girl you know I’m loving your, loving your style
Check, check, check, check, check, checking you out like,
Ooh (oooh) she got it allll
Sexy from her head to the toes
And I want it all, it all, it all

[Chorus]
Baby let me love you downnn
There’s so many ways to love ya
Baby I can break you downnn
There’s so many ways to love ya
Got me like, ooh myy gosh I’m soo in love
I found you finallyy, it make me want to say
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh,
Ohh myy gosh

You make me want to say (2x)
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh

[Verse 2]
Feel so hot for honey out of all the girls up in this club
This one got me whipped, just off one look, yep I fell in love
This one something special, this one just like dynamite,
out of sight
Fell in love with honey like my, oh my
Honey looking wonderful; fly, so fly
http://www.elyricsworld.com/omg_(_feat_will.i.am_)_lyrics_usher.html
Honey like a supermodel; my, oh my
Baby how you do that, make a grown man cry?
Ooh (oooh) baby, you got it alll
Sexy from her head to the toes
And I want it all, it all, it all

[Chorus]
So, honey let me love you downnn
There’s so many ways to love ya
Baby I can break it downnn
There’s so many ways to love ya
Got me like, ooh myy gosh I’m soo in love I found you finallyy,
You make me want to say…
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh,




 p/s: aku tahu takde bukti such as gambar.. tak boleh sbb body guard die tak kasi. tak caye takpe.. hanye aku, kwn aku, usher, p.a die,body guard n tuhan saje yang tahu.. HUH!!


Sunday, July 4, 2010

mimpi~

hai, tajuk entry kali ini adalah tentang mimpi.. mimpi ape? mimpi hantu? taklaaaa... takut.. kalau mimpi hantu terus terjaga pastu berpeluh2 takleh tido dah.. aku nak cerite pasal mimpi yang aku alami selama 3 hari berturut-turut, tapi cite yang berlainan la...

malam pertama (bukan malam pertama yang lepas kawin tu ok) : aku mimpi mengenai ular.. sedang aku tengah hangout dengan kawan2 aku, tibe2 ade beberapa ekor ular. then this one particular ular ni datang menghampiri aku.. macam berkenan la pulak kan.. datang2 je, bukannya nak patuk, tapi die telah memberikan aku satu renjatan elektrik yang kuat kat bahagian betis aku.. jadinya, aku kenela renjatan elektrik, tapi rambut still maintain la tak jd afro pun (pengaruh kartun). orang ckp klu mimpi ular ni de orang nak masuk minangla.. de org suke la.. yeke? hmmmm... tapi camne pulak klu ular yang de renjatan elektrik? waaaaaaa... hebak!!

malam kedua: pada malam kedua pulak aku bermimpi pasal Blackberry phone. macam mana aku boleh ade blackberry padahal aku teringin sangat i-phone kaler putih. maybe ni smua gara-gara rakan sekerja yang majoritinya memiliki blackberry. aku tgk masing2 dok keluarkan blackberry.. Waaaa.. worst come to worst pun aku taknak pakai blackberry.. pleaseeeee.. nak i-phone!!

malam ketiga: haaaaa~ mimpi yang ini agak pelik. aku mimpi aku kapel dengan seorg lelaki berkulit hitam dari afrika. kami saling mencintai antara satu sama lain.. tetapi, hubungan kami dihalang oleh emak teman lelaki aku tersebut.. dan aku sangat sedihh.. kerana ak terlampau cinta kan beliau.. wahhhhh.. macam2 hal lah!!!

tapi, nak dipendekkan cerita, aku mmg senang nak mimpi.. jeles tak? tapi kadang senang nak terjaga pada waktu pagi. lagi2 terjaga pukul 3am. takutnyeeeeeee.... bile terjage, automatik cari hp, tgk jam berapa. pastu de msg tak? de miskol tak? takkpun, bace balik msg2 yang  telah diterima sampai la aku tertido balik..

-esok pagi bangun nak g kje, mata dah macam panda, hitam... :(

Thursday, July 1, 2010

pembukaan bulan Julai~

hye~ its been a while i did not update the blog. kind of busy lately. busy?? aha! busy went for a holiday with my lovely family but end up worst coz i had food poisoning and really had a bad fever! hmmm.. today is 1st of July.. eh, tajuk entry bahasa melayu, tapi starting english pulak.. ok2.. lagi skali.. hari ini adalah 1hb Julai 2010. pembukaan tarikh pada awal bulan kali ini agak menyedihkan. sebab aku mendapat berita yang kurang menyenangkan daripada kawan sekerja perempuan ku. kawan sekerja lelaki aku dengan bangga nye die memberitahu bahawa sale die yang paling banyak.. dan dengan bangganya lagi skali menyatakan bahawa sale aku yang paling teruk.

 A: siapa sale yang paling tinggi?
B: aku la.
A: yang paling rendah?
B: awin.. ntah la.. aku pun tak tahu la ape yang awin buat.

 WTF! ko igt ko sape? nak wat comparison cmtu? mcm la ko wat sale tu kene keluar jumpe client macam org jual insuran? yela kan. ko sorg jek la yang paling hebat buat sale.. i believe in rezeki~ (rezeki in english ape heh?) hahahaha.. klu customer tu nak  beli, beli la.. takkan ko nak pakse..yela takkan la ko nak persuade customer tu sampai beli kan? its not make sense at all u bastard! baru kje bape bulan dah nak berlagak dengan sale ko tuh! berlagak boleh bawak sampai ke kubur. dem! apesal aku emo sangat nie? tak tahu la knp. before ni pun penah gak wat hal dgn aku. berebut customer. tak puas hati ckp tu customer die. konon nak kate aku curi customer die la.. Fuck off! huh ramai kot saksi. hahhhh.. tak kuase la aku nak keje dgn org cm ko nie.. dah la pervert!